HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

29.08.2019


30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun
Bağımsız Türkiye Partisi Bozyazı İlçe Başkanı Hasan(Duran) Çetin yayınladığı mesaj ile 30 Ağustos zafer bayramını kutladı.
Bağımsız Türkiye Partisi Bozyazı İlçe Başkanı Hasan(Duran) Çetin yayınladığı mesaj ile 30 Ağustos zafer bayramını kutladı. BTP İlçe Başkanı Çetin,“26 Ağustos 1922’de başlayan 30 Ağustos 1922 gününe kadar beş gün beş gece devam eden Büyük Taarruz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk ordusunun kesin zaferi ile sonuçlanmıştır. Düşmanın tamamen yurdumuzdan çıkarılma...


Bozyazılı kız Fransa’ya gelin gidiyor
Selin Doğan ile Lucas Maxime Denis'in nikahları Bozyazı Belediye nikah salonunda kıyıldı.
Bozyazı'nın sevilen ailelerinden Türkan&Nuray çiftinin kızları Selin Doğan Fransız vatandaşı Lucas Maxime Denis Bozyazı Belediye düğün salonunda kıyılan nikâhla evlendiler. Gelin Selin Doğan’ın Fransa’ya gelin gideceği bildirildi. [51] Çiftin nikâhı Yusuf Bakır tarafından kıyıldı.  ...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr