HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

11.02.2020


Affetmem abi,bulduğum yerde plaketi veririm
Görev aşkı Başkana eşi benzeri olmayan bir ilke imza attırdı. MHP İlçe Başkanı Kayfeci dağ taş demedi,dolaşıp plaket dağıttı.
Görev aşkı Başkana eşi benzeri olmayan bir ilke imza attırdı. MHP İlçe Başkanı Kayfeci dağ taş demedi,dolaşıp plaket dağıttı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Kayfeci önceki dönemlerde partisine hizmet etmiş büyüklerine plaket vermek için dağ taş demedi,dolaşarak onları tek tek bulup plaketlerini verdi. Kimisine serasının yanında, kimisine evinin kapısında, kimisine evinde, kimisine işyerinde, kimis...


Tebrikler Aziz Gedik'e…
İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik davranışı ile takdir topladı
İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik, tebrik için gönderilen çiçekleri, Çopurlu İlkokulu ve Şehit Murat Namdar Ortaokulu’nda bulunan Özel Eğitim Sınıf öğrencilerine vererek örnek bir davranış ortaya koydu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Aralık ayında atanan Aziz Gedik, göreve başlaması nedeniyle gazetecilere, Bozyazı’da bir farkındalık yapıp tebrik için gönderilen çiçekleri...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr