HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

30.05.2020


Kaledibi'nde uçurumun kenarında cansız bedeni bulundu
İlçemizde kayıp olan kişinin uçurum kenarında cansız bedeni bulundu
İlçemizde kayıp olan kişinin cansız bedeni uçurum kenarında bulundu Edindiğimiz bilgiye göre, “Kaledibi dün sabah eşi Mustafa Güneş’i(56) evde bulamayan Dursun Güneş aramaya başladı. Eşine bir türlü ulaşamayınca emniyete haber verdi. Emniyet yetkileri gelen ihbar üzerine harekete geçti.Kayıp olan şahsın aramalarına mahalle sakinleri de katıldı. Kayıp şahıs bu sabah Maraş Tepesinin ...


Bozyazı’da ilk Cuma Namazı kılındı
Bozyazı Korona virüs tehlikesi dolayısı ile Cuma namazlarına bir süre ara verilmişti. Günler sonra ilk Cuma namazı kılındı.
Bozyazı Korona virüs tehlikesi dolayısı ile Cuma namazlarına bir süre ara verilmişti. Günler sonra ilk Cuma namazı kılındı. Şehitler camisinin Bahçecisinde kılınan Cuma namazını İmam-Hatip Ali Uysal kıldırdı. Sosyal mesafeye uyularak kılınan namazdan sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan İmam hatip Ali uysal şunlara yer verdi Uysal,”Rabbime sonsuz şükürler olsun özlemiştik cemaatim...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr