HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

11.07.2020


Beyin yıkama nasıl yapılıyor?
Bu yazımda, Kuran kurslarında ve özel yurtlarda çocukların ve gençlerin beyinlerini nasıl yıkandığına dair gerçek olayları, anlatanların isimleri saklı kalmak şartı ile anlatmak istiyorum. İlk iki olay yurt dışında geçmiştir.
Bu yazımda, Kuran kurslarında ve özel yurtlarda çocukların ve gençlerin beyinlerini nasıl yıkandığına dair gerçek olayları, anlatanların isimleri saklı kalmak şartı ile anlatmak istiyorum. İlk iki olay yurt dışında geçmiştir. Ortaokul öğrencisi Kuran kursuna gidiyor. Kurs hocası bir tarikatın müridi ve Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı değil. Kurs da zaten yasa dışı açılmış kurslardan birisi. Bi...


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya imzası
Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair kararı iptal etti. Karara göre Ayasofya'nın tamamıyla cami olarak açılması önündeki hukuki engel kaldırılmış oldu. Danıştay kararından birkaç saat sonra önüne giden kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan jet hızıyla onayladı.
Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair kararı iptal etti. Karara göre Ayasofya'nın tamamıyla cami olarak açılması önündeki hukuki engel kaldırılmış oldu. Danıştay kararından birkaç saat sonra önüne giden kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan jet hızıyla onayladı. Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 1934 tarihli kararı iptal...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr