HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

10.11.2020


Gazi Mustafa Kemal Atatürk törenlerle anıldı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde ilçemizde anıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde ilçemizde anıldı. Bozyazı 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen anma törenine, Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serhat Karakuş, TCSG-309 Bot Komutanı Üsteğmen Gökhan Çalık, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, kurum amirleri, gaziler, siyasi ...


BTP Lideri Hüseyin Baş Berat Albayrak’a sahip çıktı
BTP Lideri Hüseyin Baş, istifa eden Berat Albayrak’a sahip çıkarak, “Ekonominin bu hale gelmesinden sorunlu Berat Albayrak değildir” dedi.  
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a sahip çıktı. BTP Lideri Hüseyin Baş yayımladığı mesajında şu satırbaşlarına yer verdi,”Ekonomi 5 yıldır değil 25 yıldır kötü gidiyor. Çünkü ekonomik sistem yanlış. Tüm bu sistemsel sorunları bir kişinin icraatı ve başarısızlığ...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr