HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Kaymakam,Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
23.04.2024 12:51
Kaymakam,Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun
Kaymakam,Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun
Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Ezelden beri hür yaşayan Aziz Milletimiz, 104 yıl önce içerisinde bulunulan zor şartlara rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni açmış; İstiklal Mücadelemizi başarıya ulaştırmış ve ebediyete kadar da hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir."diyerek,"Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan'ı tüm çocuklara armağan etmiş; "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve istikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz." sözleriyle Cumhuriyetin gelecek nesillerine verdiği önemi vurgulamıştır."dedi

Kaymakam Topsakaloğlu,"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak; düşünen, kendine güvenen, donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak hepimizin ortak temennisi ve sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyor; tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr