HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Kaymakamdan Başkana ziyaret

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, yeniden Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.
06.04.2024 13:57
Kaymakamdan Başkana ziyaret
Kaymakamdan Başkana ziyaret
Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu,İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Jandarma Komutanı Yunus Güven, İlçe Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar, Bozyazı Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Süleyman Şafak ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Kaymakamdan Başkana ziyaret

Kaymakam yaptığı açıklamada, "Kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasında var olan uyum ve işbirliği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecek, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında devletin temsilcileri olarak her zaman hazır olacağız, görevinizde başarılar dilerim "dedi.

Başkan Mustafa Çetinkaya'da ziyaretten duyduğu meniyeti dile getirerek, "Kaymakamımız Sayın Tuncay Topsakaloğlu,İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Jandarma Komutanı Yunus Güven, İlçe Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar, Bozyazı Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Süleyman Şafak'ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "alınan seçim sonuçlarının ilçemize, ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması temenni ediyoruz" dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr