HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Atatürk huzurunda sevgililer günü süprizi

Bayan öğretmen eşine süpriz yaptı!
14.02.2022 17:03
Atatürk huzurunda sevgililer günü süprizi
Atatürk huzurunda sevgililer günü süprizi
İlçemizin sevilen simalarından Aliağa Belediyesinde Çevre Mühendisliği yapan Recep Kurtkaya'ya eşi sürpriz yaptı.

Öğretmenlik gibi kutsal bir görevi üstlenen Funda Kurtkaya sevgililer gününde eşine bir kucak olusu gül alarak sürpriz yaptı.


Atatürk huzurunda sevgililer günü süprizi

Bayan Kurtkaya bir kucak dolusu gül alarak eşinin çalışma ofisine habersiz gitti. Eşini bu şekilde gören Recep Kurtkaya şaşırdı. Sevgililer günü kutlandıktan sonra Atamızın huzurunda bu an ölümsüzleştirildi.

Atatürk huzurunda sevgililer günü süprizi

Öğretmen Funda Kurtkaya,"Saat 14.14'te gelen sürpriz. Seni çok seviyorum canım kocam" diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.



 
Yorumlar
Hata y
Genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum.Sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim.Ayrıca bu güzel günde Ata mızı andıkları için teşekkür ediyorum.
Fikri Ersöz
Gerçekten 10 numara 5 yıldız bir haber olmuş. Ülke olarak görmek istediğimiz hareketler bunlar. Bu çiçek alma verme durumunun atamızın huzurunda ve 14.14'te gerçekleşmesi de ayrı bir mana katmış. Ama sanırım Atam resimde de pek önemsemiş gibi durmuyor. Bozyazının sevilen isimlerine mutluluklar dilerken Bozyazıhaber'in eski günlerine daha doyurucu haberlerle dönmesini temenni ederiz. Sağlıcakla Kalın
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr