HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Navgasın Hiç samimi değilsiniz

Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Navgasın, Büyükşehir Belediyesinin Hal Kompleksi için bir çözüm üretmeyip samimi davranmadığını ortaya koyarak topa tuttu.
22.11.2023 17:08
Navgasın Hiç samimi değilsiniz
Navgasın Hiç samimi değilsiniz
Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Navgasın, Büyükşehir Belediyesinin Hal Kompleksi için bir çözüm üretmeyip samimi davranmadığını ortaya koyarak topa tuttu.

 " Tekmen ve Tekeli hal esnafının sorunlarının ve mevcut halinin fiziken yeterli gelmediğinin farkındayız."diyen Navgasın, "Son günlerde yapımıyla alakamız olmadığı halde ve tahsis imkân yetkisinin ilçe başkanınca sağlanamayacağını bildikleri halde bazı mecralar tarafından çıkarılan siyasal karalayıcı ve mesnetsiz haberleri üzülerek izliyoruz. Sizlerin de takdiridir ki Hal Kompleksi Büyükşehir Belediyesinin idaresinde ve kontrolündedir."dedi.

Büyükşehir, Tekmen Hal esnafımızın sıkıntısına dair bir çözüm üretemedi
Ak Parti ilçe Başkanı Navgasın, "Büyükşehir Belediyesi 2019'dan bu yana Tekmen Hal esnafımızın sıkıntısına dair bir çözüm üretemedi. Yer tahsisi istemedi.2023 Yılında mahalli seçimlere 4 ay kala hazine arazisinin yer tahsisini istenmektedir. Aynı tahsis Anamur için 2022 Aralık ayında yapıldı lakin Büyükşehir Belediyesi mevcut sahaya Temmuz ayında sadece bir kepçe indirmiştir." dedi

Ak Parti ilçe Başkanı Navgasın, Ortada bir temel atma ve yapılaşma yok. Tahsisin şimdi istemesinin sebebini seçim önü göz boyama ve propaganda malzemesi olarak görüyorum. Samimi gayretleri için Ticaret Odasına teşekkür ediyorum."dedi

Navgasın, "Fakat en az 3 kez gündeme getirip hiçbir çaba sarf etmeyen Büyükşehir Belediyesini samimi bulmuyorum. Kamuoyunun bilgisine sunarım."dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr