HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 25 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Başkandan Sitemize özel açıklama


Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya sitemize özel açıklamada bulundu
24.01.2022 13:29
Başkandan Sitemize özel açıklama
Başkandan Sitemize özel açıklama
Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya sitemize yaptığı özel açıklamada karla nasıl mücadele ettiklerini anlattı.

Bozyazı Belediye Başkanımız Mustafa Çetinkaya, "Yayla yollarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz.Ardıçlıtaş ,Elmakuzu,Dereköy ve Kızılca'dan şehir merkezine ulaşımı sağlamak için var gücümüzle çalışyoruz."dedi.

Başkan Çetinkaya şöyle devam etti,

Tek gayemiz vatandaşmız zarar görmesin

"Karla mücadele konusunda tecrübeli olan ekiplerimiz karla zorlu bir mücadele versekte üstesinden geliyoruz."diyen Çetinkaya "Herhangi bir kazaya mahal vermemek için ince eleyip sık dokuyoruz. Vatandaşımızın zarar görmemesi için çok dikkatli hareket ediyoruz."dedi.

Çobaların zarar görmemesi için uğraşıyoruz

Çetinkaya, "İlk aşamada zarar görecek çobanlarımız olacağından onların yaşam alanlarını biliyoruz. Ona göre hareket ediyoruz. Yol açma çalışmalarına da aralıksık devam ediyoruz."dedi.

Belediye her daim Bozyazılıların hizmetindedir

Çetinkaya,"Tekeli Kirseburnu'n da D-400 Karayolunda yaşanan heyelan sebebiyle yol kapandı. Belediyemiz bütün imkânlarını seferber ederek yolu açtı.  Belediyemiz aralıksız hizmet vermektedir. Zor durumda kalan, yaşam alanlarını zorlaştıran her konuyu, her türlü olumsuzluğu çözmek adına çalışıyoruz. Bozyazı Hiçbir vatandaşımızı zor durumda bırakmamak için buradayız"dedi.

Çetinkaya, Tekmen'de hortumdan dolayı zarar gören vatandaşlarda geçmiş olsun dileklerini belirtti.

Haber -Ercan Baş






 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr