HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 MAYIS 2024, PAZAR

Evinize Bayrak Asın

BTP Bozyazı İlçe Başkan Vekili Salih Derya "Evinize Bayrak Asın" çağrısı yaptı.
27.10.2023 11:18
Evinize Bayrak Asın
Evinize Bayrak Asın
"Milli Bayramları Yaşamayanlar, Dini Bayramlarını Yaşayamaz" diyen merhum Genel Başkanımız Prof.Dr. Haydar Baş, "Evlerinize Türk bayrağı asın, yoksa düşmanlarımız gelir kendi bayrağını asar" demişti. İşte bu desturdan hareketle Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağımız şu günlerde bütün Bozyazı ve Türkiye'yi evlerine bayrak asmaya davet ediyorum.

Cumhuriyetimizin 100.yılını büyük coşkuyla kutlayacağımız şu günlerde mesaj yayınlayan Bağımsız Türkiye Partisi Bozyazı İlçe Başkan Vekili Salih Derya "Evine Bayrak As Bozyazı" çağrısı yaptı.


Evinize Bayrak Asın

Derya,"Cumhuriyeti bize armağan eden Atatürk, şehitlerimiz ve Ebedi liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın emanetini genç ve dinamik liderimiz Hüseyin Baş öncülüğünde sonsuza dek yaşatacağız." dedi.

BTP Bozyazı İlçe Başkan Vekili Derya, "Atatürk zor şartlarda yoklukla var olma mücadelesini kazanarak toprakları vatan yapmıştır. Bu vatanın üzerine de Cumhuriyet Ulu Çınarını dikmiştir. Bu ulu çınar 100 yaşına basmış köklerine derine indirerek bütün ülkemizi sıkıca sarmıştır. Bizlere düşen görev ilelebet bu ulu çınarı yaşatmaktır."diyen Derya şöyle devam etti, Yoklukla varlık mücadelesinde Türk halkına bağımsızlığın yaşatıldığı mücadelenin ilk adımının atıldığı günün 100. Yıl dönümündeyiz.

Bu vesile ile Milletimizin Cumhuriye Bayramı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadelede emeği geçen herkesi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun."dedi.

Derya, Genel Başkanımız Hüseyin Baş'ın dediği gibi,"Geldiğimiz noktada bizlere düşenin Onların bizlere bıraktığı bu kutlu mirasa layıkıyla sahip çıkmaktır.Bu miras bağımsız bir Türkiye mirasıdır. Ne yazık ki Atatürk'ten sonra yönetime gelenler, bu mirasa gerektiği gibi sahip çıkamadı. Türkiye'nin gerçek anlamda bağımsız olmasının ilk şartı güçlü bir ekonomidir. Bu da kapitalist uygulamalardan değil, Atatürk'ün dediği ve uyguladığı gibi milli ekonomiden geçmektedir. Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş, Milli Ekonomi Modeli ile bu tarihi görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Bugün Bağımsız Türkiye Partisi de, Milli Ekonomi Modeli'ni parti programı haline getirerek Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl önce başlattığı tam bağımsızlık yürüyüşünü devam ettirmektedir. Bu anlamda BTP, tam bağımsız ve güçlü Türkiye'nin teminatı ve gelecek adresidir. Geldiğimiz noktada şartlar ne kadar zor olsa da, asla umutsuz değiliz. Çünkü bu ülkenin bağımsızlığı için çalışan BTP kadroları dimdik ayaktadır.  Milletimize düşen acilen bu kadroya gereken desteği ve yetkiyi vermesidir.  Zira kaybedecek bir günümüz bile yok. Türkiye içine girdiği zifiri karanlıktan ancak ve ancak bu anlayış ile çıkar." Dedi.

Derya,"Herkes evine Türk bayrağı assın"
"Bu vesile ile bir kez daha Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor ve mesajımı, milli bayramlara özel bir önem veren merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın; 'Herkes evine Türk bayrağı assın. Asmazsanız sonra düşmanlar gelir, kendi bayraklarını bizim evlerimize asarlar.' şu sözleri ile noktalamak istiyorum.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr