HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Tekmen'de yangın

Bozyazı'nın ciğerleri yanıyor.En güzel koyumuz yandı.
08.08.2019 00:00
Tekmen'de yangın
Tekmen'de yangın
İlçemizde Gökçevlik mevkiinde yangın çıktı.Yangına havadan 2 helikopterler, Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 15 arazöz ve yangın söndürme ekipleri karadan müdahale etti.

Tekmen'de yangın

Tekmen'de yangın

Ekiplerin zamanında müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ise halen devam ettiği bildirildi. Yangın sırasında Bozyazı'da bulunan Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper ve Bozyazı Orman İşletme Müdürü Mehmet Esen,çalışmaları yerinde inceleyerek ekipleri yönlendirdi.Yetkililer,vatandaşları uyararak piknik alanlarının dışında piknik yapılmamasını ve mutlaka yakılan ateşin söndüğünden emin olunduktan sonra piknik alanının terk edilmesini istediler.

Nedeni belli olmayan yangında yaklaşık 2 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr