HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Bakanlıkları ve Belediyeleri uyardı


Anamur Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Şeref Gümüş,"Bayramda Hal'in kapanması üreticiyi olumsuz etkileyecek "dedi.
26.04.2022 14:54
Bakanlıkları ve Belediyeleri uyardı
Bakanlıkları ve Belediyeleri uyardı
Ürün kaybına ve kalite bozukluğuna sebep olacak
Gümüş yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında, "Bayram tatili münasebeti ile tüketim merkezlerindeki Toptancı hallerin Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri kapalı olması üreticilerimizi olumsuz yönde etkileyecektir. Bölgemiz çilek üretimi ve salatalık Üretimi için önem arz etmektedir. Bu günlerde sıcakların aşırı artmasından dolayı salatalık,  çilek gibi hassas ürünlerimizi üreticilerimiz gün aşırı toplanmak zorundadır. Şayet üretici bu ürünleri zamanında toplamaz ise ürün kaybına ve kalite bozukluğuna sebep olacaktır" dedi.

Üreticilerimizin mağdur olacak!
Anamur Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Şeref Gümüş şöyle devam etti;"Girdi maliyetlerinin çok aşırı artışlarından dolayı can çekişen üreticilerimiz plansız programsız yapılan uygulamalardan dolayı da etkilenecektir. Dini bayramlarımız elbette biz üreticiler içinde çok önemli muhakkak bayramımızı en güzel bir biçimde kutlamamız gerekir. Bu kutlamayı yaparken üreticilerimizin de mağdur olmaması gerekir. Hâlbuki çarşamba günü tüketim merkezlerindeki toptancı hallerimiz açık olsa bu sıkıntı bir nebze aşılmış olacaktır. Üreticilerimizin mağduriyeti ortadan kalkmış olacaktır."dedi.

Bakanlıklarımızı ve belediyelerimizi üreticilerimiz adına uyarıyoruz
Gümüş,"Buradan Bakanlıklarımızı ve belediyelerimizi üreticilerimiz adına uyarıyoruz" diyen Gümüş, "Tüketim merkezlerindeki Toptancı hallerimiz çarşamba günü sabahtan açılsın üreticilerimiz ise Salı günü ürünlerini hasat etsin üretim kaybı yaşamadan, mağduriyet olmadan üretime devam edelim. Tüm üreticilerimizin bayramını kutlar sağlıklı sıhhatli bol kazançlar dilerim."dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr