HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 25 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Bozyazı halkı 3.000 Depremzedeyi ağırlıyor


Bozyazı halkı 3.000 depremzedeye kucak açtı.Yeni gelenlere de açmaya devam ediyor.
02.03.2023 17:06
Bozyazı halkı 3.000 Depremzedeyi ağırlıyor
Bozyazı halkı 3.000 Depremzedeyi ağırlıyor
İlk günden bu yana depremzedelere kucak açan Bozyazı halkı, maddi, manevi yardımlarını esirgemeden hizmete devam ediyor.

Başta Bozyazı Kaymakamı olmak üzere, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Resmi Kurumlar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, Basın Kuruluşları ve Bozyazı halkı tek 1 bilek olarak depremzedelere kucak açtı. Elinden geldiği kadar eksiksiz bir şekilde de ağırlamaya çalışıyor.

Haber sitemize gelen mesajlarda anında sahiplenen halkımız depremzedelin gönlünü incitmeden yardım etmeye devam ediyor. Depremzedelerde halkımızdan ve yardımseverliklerinden çok memnun olduklarını dile getirerek, teşekkür ediyorlar.

"Kiralık ev arasan bulamazsın. Gelin görün tek bilek tek yürek olan Bozyazı halkı 3.500 Depremzedeye kuçak açtı." Diyen Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, "Yazlık evi olan, tek yaşayan nine, evinin altı boş olan Ahmet ağa herkes depremzedeye verdi. Yörük milletinin misafirperverliğini ortaya koydu. Bütün Bozyazı halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr