HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 25 MAYIS 2024, CUMARTESİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Kaymakamımız Tuncay Topsakaloğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
19.05.2023 14:33
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
19 Mayıs; Vatanına, özgürlüğüne ve şerefine büyük önem veren aziz Türk Milletinin kahramanlıklarla dolu Kurtuluş Savaşına atmış olduğu ilk adımıdır.

Büyük Önder Atatürk'ün, her şeyden önce ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan etmesi, Türk gençliğine olan inancını ve güvenini göstermektedir.

Türk gençliği ecdadından aldığı ilhamla Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyacak, dünyaya örnek olacak ve milletçe hepimizi gururlandıracak çalışmalara imza atacak kudrete ve vizyona sahip olduklarına inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Bağımsızlık mücadelemizin 104. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ü ve silah arkadaşlarını, vatanı için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, gençlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr