HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

179 Yaşına Basan Emniyetten Kaymakama Ziyaret

İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan ve beraberindeki emniyet personelleri Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu'nu makamında ziyaret etti.
06.04.2024 14:18
179 Yaşına Basan Emniyetten Kaymakama Ziyaret
179 Yaşına Basan Emniyetten Kaymakama Ziyaret
Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan ve beraberindeki emniyet personelleri Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan ve beraberindeki emniyet personelleri Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu'nu makamında ziyaret ettiler.



Kaymakam başarılar diledi

Ziyaretlerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan ve beraberindekilere teşekkür eden Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu; "Ülkemizin tamamında olduğu gibi ilçemizde de huzur ve güvenliği için görev yapan tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftasını kutluyorum. Tüm polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr