HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

İstiklal Marşının kabulü İlçemizde kutlandı

İlçemizde 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı gerçekleştirildi.
12.03.2024 16:40
İstiklal Marşının kabulü İlçemizde kutlandı
İstiklal Marşının kabulü İlçemizde kutlandı
12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı, İstiklal Marş'ımızın kabulünün yıldönümü kutlamaları ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anmak için Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesinde program düzenlendi.

İstiklal Marşının kabulü İlçemizde kutlandı

Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi Salonunda düzenlenen programa Kaymakamımız Tuncay Topsakaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Süleyman Şafak, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yunus Güven, Siyasi Parti Temsilcileri, Gaziler, Öğretmenler, Öğrenciler ve misafirler katıldı.

İstiklal Marşının kabulü İlçemizde kutlandı

Program Bozyazı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Handan Atik yönetiminde Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, Büyük Şair Mehmet Akif Ersoy ve ebediyete irtihal eden aziz şehitlerimizin manevi huzurlarında bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fevzi Çelikkaya'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan kısa bir video gösterimi yapıldı.

"İstiklal Marş'ımızı Güzel Okuma Yarışması" nda dereceye giren bir öğrenci tarafından İstiklal Marş'ımız okundu.

Mehmet Akif Ersoy'un "Zulmü Engelleyemem'' şiirinin okunmasının ardından, Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler tarafından oratoryo gösterimi yapıldı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr