HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 25 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Adem Veyis güven tazeledi

Bozyazı Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği 4. Olağan Genel Kurulunda Adem Veyis tekrar başkan seçildi.
18.06.2022 15:17
Adem Veyis güven tazeledi
Adem Veyis güven tazeledi
Başkan seçilen Adem Veyis yayınladığı mesajında teşekkür etti.

Veyis, "17/06/2022 Cuma günü gerçekleştirmiş olduğumuz Bozyazı Engelliler Ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği 4. Olağan Genel Kurulunda şahsımı tekrar bu kutsal göreve layık gören bir birinden kıymetli güzel yürekli üyelerimize şahsım ve yönetimim adına sonsuz teşekkürler ediyoruz. İyi ki varsınız kıymetli dostlar" dedi.

Veyis, "Bugüne kadar bu kutsal görevi yapmaya gayret ederken beni yalnız bırakmayan hayırsever gönül dostlarımızın hepsine de şahsım ve yönetimim adına sonsuz teşekkürler ediyoruz Allah'ım hayırsever gönül dostu güzel yürekli insanlarımızın sayısını arttırsın inşallah. Her zaman dediğimiz gibi sevgi varsa engel yoktur."diyerek noktaladı.

Sosyal medyada tebrik yağmuruna tutulan Veyis'i Bozyazı'nın tek kadın zabıtası olan Güldane Bilgin'de ziyaret ederek, başarılar diledi.



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr