HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

Ciğerlerimiz yanıyor

Gülnar ilçemizin Büyükeceli mahallesinde orman yangını çıktı.
07.09.2022 14:02
Ciğerlerimiz yanıyor
Ciğerlerimiz yanıyor
Gülnar ilçemizin Büyükeceli mahallesinde orman yangını çıktı. Rüzgârın etkisi ile yayılan yangını Gülnar ve çevre ilçelerden gelen ekipler söndürmek için büyük mücadele vermektedir.

Ciğerlerimiz yanıyor

Sebebi belli olmayan ve geniş bir alana yayılan yangına ilk etapta Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 20 arazözlü çok sayıda ekip karadan müdahale ederken, 1 uçak ile 3 helikopter havadan müdahele ettiği bildirildi.


Ciğerlerimiz yanıyor

İlerleyen zamanda rüzgârında etkisiyle büyüyen yangına 5 uçak, 3 helikopter, 45 arasöz, 300'e yakın personel müdahale ettiği bildirilirken 40'a yakın ev tedbir amaçlı boşaltılırken, burada yaşayan vatandaşlar okul bahçesine alındı. Vatandaşların barınma ihtiyacı içinde Gülnar ilçesinde bulunan lojmanlar hazırlandı.
Diğer taraftan Karaman, Antalya, Adana, Konya illerinden takviye arazöz ve su tankerleri bölgeye intikal ettirildi.


Ciğerlerimiz yanıyor

Çalışmalar bütün hızıyla ve titizlikle yürütüldüğü ve en kısa zamanda söndürülmek üzere büyük aba sarf edildiği bildirildi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr