HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Atamız Hakkına Kavuşmasının Yıldönümünde İlçemizde Anıldı

Hakkına kavuşmasının yıldönümünde Atatürk ilçemizde anıldı.
10.11.2023 14:39
Atamız Hakkına Kavuşmasının Yıldönümünde İlçemizde Anıldı
Atamız Hakkına Kavuşmasının Yıldönümünde İlçemizde Anıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Ebediyete İrtihalinin 85'inci Yıl Dönümünde İlçemizde Düzenlenen Törenle Anıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Millî Mücadelenin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de anma programı düzenlendi.

Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma törenin ardından anma etkinlikleri İlçemiz Konferans Salonunda düzenlenen programla devam etti.

Anma programı etkinliklerde, günün anlam ve önemini belirten Konuşma Lütfiye Keskin Ortaokulu Öğretmeni Mustafa Arslan tarafından yapıldı. Lütfiye Keskin Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan şiirler okundu. "Atatürk'ün Hayatı" slayt gösterimi yapıldı. Lütfiye Keskin Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi.

Anma programı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi sonrası topluca hatıra fotoğrafı çektirilerek sona erdi.

Konferans Salonundaki programa Kaymakamımız Tuncay Topsakaloğlu, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.








 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr