HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Aydıncık Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuzin BTP'ye katıldı.

"Atatürk benim kırmızı çizgimdir" diyerek Bağımsız Türkiye Partisin'e katıldı.
 
08.01.2024 18:05
Aydıncık Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuzin BTP'ye katıldı.
Aydıncık Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuzin BTP'ye katıldı.
Aydıncık Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuzin "Atatürk benim kırmızıçizgimdir" diyerek Bağımsız Türkiye Partisin'e katıldı.

Anamur'da ikamet eden ve Aydıncıkta Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış olan Hakan Kuzin İyi Partiden istifa edip Bağımsız Türkiye Partisine katıldı.

Sitemize açıklama yapan Kuzin, "Benim kırmızıçizgim Atatürk'tür. Türkiye'de tek Atatürkçü Parti Bağımsız Türkiye Partisi olduğu için o saflara katıldım. Katılmaktan ve bu ailede olmaktan çok gururluyum. Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı takip ediyorum. Gelecek vaad eden Atatürk çizgisinden hiç taviz vermeyen bir lider ondan dolayı BTP saflarında ülkem için mücadele edeceğim."dedi.

BTP İl Başkanı Ramiz Akın, "Kardeşimiz aramıza katıldı. Hayırlı olsun. Anamur'da artık beraber mücadele edip ülkemize Atatürk çizgisinde hizmet edeceğiz."dedi.


 
Yorumlar
Remzi Karabulut
Tebrikler Tam İsabet Başarılar diliyorum ülkenin sizlere çok acil ihtiyacı var
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr