HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuzin Milliyetçilerin yeri BTP dir

Bağımsız Türkiye Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Hakan Kuzin"Milliyetçilerinin yeri gerçek manada Bayrak,Vatan,Atatürk sevdalısı olan BTP'dir" diyerek çağrıda bulundu.
20.01.2024 12:44
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuzin Milliyetçilerin yeri BTP dir
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuzin Milliyetçilerin yeri BTP dir
Bağımsız Türkiye Partisi Anamur Adayı Hakan Kuzin"Milliyetçilerinin yeri gerçek manada Bayrak,Vatan ve Atatürk sevdalısı BTP'dir" diyerek çağrıda bulundu.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuzin "Atatürk'e ve Bayrağımıza gerçek manada sahip çıkan atatmızın yolundan taviz vermededen yürüyüşüne devam eden Bağımsız Türkiye Partisidir. Saflarımıza Atatürk,bayrak ve vatan sevdalısı herkesi bekliyoruz."dedi.

BTP Anamur Belediye Başkan Adayı Hakan Kuzin, "Anamur Milliyetçilerine, Bayrak ve Atatürk sevdalılarına çağrımdır. Ülkemizin gerçek manada bayrak, vatan ve Atatürk sevdalısı Bağımsız Türkiye Partisidir. Sizleri çıkarları uğruna Milliyetçilik ve Atatürk'ü kullanmaya çalışanların yanından saflarımıza davet ediyorum. Sizlerin yeri BTP saflarıdır."dedi.

Kuzin, "Genel Başkanımız Hüseyin Baş her konuşmasında Atatürk bizim kırmızıçizgimizidir. Hiçbir zaman vazgeçemeyiz. Vatan, bayrak olmadan yaşamayız" sözleriyle tavrını ortaya koymaktadır."diyerek "Bu seçimde beraber hareket edelim. rahatsız olduğunuz, bastırmaya çalıştığınız duygularını ortaya koyalım.Anamur'u beraber yönetelim"dedi.








 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr