HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Gökhan Ünsal’dan sitem dolu sözler

Ak Parti'de yöneticilik yapmış Gökhan Ünsal,"Ablamın yanına Belediye Başkan Yardımcılığı konuşmaya gitmedim"diyerek sitem dolu sözler etti.
22.11.2023 14:29
Gökhan Ünsal’dan sitem dolu sözler
Gökhan Ünsal’dan sitem dolu sözler
Ak Parti'de yöneticilik yapmış Gökhan Ünsal, "Ablamın yanına Belediye Başkan Yardımcılığı konuşmaya gitmedim" diyerek sitem dolu sözler etti.

Gökhan Ünsal yaptığı açıklamada şunara yer verdi;
"Gördüğüm ve duyduğum lüzûm üzerine cevap verme gereksinimi duydum.Ak Partiye gönül vermiş, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir neferi olarak 2002 yılından buyana Ak parti bünyesinde çeşitli görevler almış biri olarak rahmetli Ali Deniz başkanımın girdiği her seçimde aktif olarak rol almış Ak Partili biriyim."dedi.

Bize düşen hizmetlere hazır olduğumuzu yinelemeye gittim

Ünsal, "Dün akşam yapmış olduğum paylaşımda yine yıllardır beraber kutlu davamızda omuz omuza mücadele ettiğimiz ve kendisinin de ne kadar fedakârlık ettiğini bildiğim ablamın, belediye seçimi öncesinde partimizin ve belediyemizin seçim sürecinde daha iyi yerlere gelmesi için mücadele ettiğini duyduktan sonra yanına ziyaret etmeye ve bize düşen hizmetlere hazır olduğumuzu yinelemeye gittim."dedi.

Ben oraya belediye başkan yardımcılığı gibi bir ifade kullanmadım

Ünsal şöyle devam etti; "Kalbi gibi vicdanı da bozuk olan kişiler keşke paylaşımda yazdığım yazıyı iyi okusalardı. Ben oraya belediye başkan yardımcılığı gibi bir ifade kullanmadım. Zaten görevinde o şekilde olmadığını biliyordum. Fakat işleri sadece fitne olan, kalbi ve dili hep bu şekilde çalışan kişiler rahmetli Ali Deniz Başkanımın aziz hatırasını bahane ederek ortamı germeye ve insanları yine yanıltmaya çalışıyorlar. Bunu gördüğü de şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemedim. İnsanların bu kadar çirkin bir siyaset içerisine olması beni çok üzdü ve bir o kadarda kimin ne olduğunu anlamamıza sebep oldu. Her defasında vefadan söz edenlerin önümüzdeki seçim sürecinde ne yapacağını hep beraber göreceğiz.  Ak Parti ve Cumhur İttifakının daha iyi başarılara ulaşması yolunda atılmış olan bu adımı takdir etmeseler de, anlamalarını beklerdim. Afili cümleler ile laf kalabalığıyla hala bir yerlere gelmeye çalışmak hala koltuk sevdasında olmak ısrarla benim dediğim olacak diye diretmek şahısların ne olduğunu gösterdi bu süreçte. Önümüzde 4 aylık bir seçim süreci bizleri bekliyor her şeyin hayırlısı olur inşallah hayırlı akşamlar" diyerek sonlandırdı.




 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr