HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

BTP Seçim Startına ASHÂB-I KEHF’den verecek

28 Ocak 2024 Pazar Günü Saat 14.00 Mersin Teşkilatımız ve Adaylarımızla beraber seçim startımızı Ashâb-ı Kehf'i ziyaret edip kurban keserek vereceğiz.
 
26.01.2024 14:14
BTP Seçim Startına ASHÂB-I KEHF’den verecek
BTP Seçim Startına ASHÂB-I KEHF’den verecek
BTP Mersin İl Başkanı Ramiz Akın yaptığı açıklamada, "Büyükşehir başta olmak üzere 13 İlçemizde de adaylarımız netleşti. Bölgelerin sevilen ve sayılan isimlerini aday gösterdik. Hepsi vatan sevdalısı millet sevdalı ve Atatürk yolunda yürüyen kardeşlerimizdir. Artık bu aşamadan sonra Mersin'li hemşerilerimizle kucaklaşma dönemidir. Girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız. İnşallah bu Pazar günü Genel Başkan Yardımız İsmail Çetin'in katılımıyla, Mersin teşkilatımız ve Adaylarımızla beraber seçim startımızı Tarsus'ta Ashâb-ı Kehf'i ziyaret edip, kurban kesip startımızı vereceğiz." Dedi.

BTP İl Başkanı Akın, "Mersinli hemşerilerimizi bağrımıza basacağız. İnanıyorum ki onlarda bizi basacak. Hep beraber Mersin'e hizmet edeceğiz."diyen Akın, "Mersin kazanacak" diyerek 28 Ocak Pazar günü Saat 14.00'de ASHÂB-I KEHF'DE vereceğimiz startımıza bütün Mersin'li hemşerilerimiz davetlidir" dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr