HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Gençler halleder diyerek Bozyazıya çağrıda bulundu

BTP Bozyazı İlçe Başkan Vekili Salih Derya, "Bozyazılı gençler halleder" diyerek Bozyazıya çağrıda bulundu.
08.12.2023 16:14
Gençler halleder diyerek Bozyazıya çağrıda bulundu
Gençler halleder diyerek Bozyazıya çağrıda bulundu
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Vekili Salih Derya Bozyazılı hemşerilerine çağrıda bulundu.

"Dünyanın en genç Genel Başkanı ile Türkiye'nin geleceğini şekillendirmeye var mısınız" diyerek Bozyazılı gençleri partisine davet etti.

Ülkemizin yarınlarını gençler şekillendirmelidir

Derya, Gençlere güvenen ve ülkeyi yöneteceğine inan tek parti Bağımsız Türkiye Partisidir. Ondan dolayı sizlerin olması gereken adres burasıdır. Genç Genel Başkanımızla yarınlarımızı şekillendirmektir.

"Ülkeyi yönetecek gençler aranıyor, gençler halleder"

Derya, "Artık ülkemizde gençlerin söz sahibi olma vakti gelmiştir. Gelişen ve değişen Dünya arenasında söz sahibi olmanın yolu gençlerin ülke yönetiminde söz sahibi olmaktan geçmektedir. Bundan dolayı bütün gençliği BTP saflarında Dünya'nın en genç genel Başkanıyla beraber olmaya çağırıyorum" diyerek "hallederse gençler halleder" dedi.

Derya, "Kurulduğumuz 2001 yılından bu yana tüm Türkiye'de teşkilatlanmasını tamamlamış olan partimiz 21 yıldır yapılan tüm seçimlere girme hakkı olan ve teşkilat yapılanmasını her geçen gün güçlendiren bir parti olmaya devam etti.

Dünyanın en genç genel başkanı ile çıktığımız yolda, kadrolarımızla, teşkilatımızla Türkiye'nin geleceğine yön verecek yegâne partiyiz" ifadelerini kullanan Polat, 'At Bi Format, Ülkeyi Yönetecek Gençler Aranıyor ve Gençler Halleder' sloganları ile gençliğin ve geleceğin teminatı olduklarını vurguladıklarını belirtti ve "Liderimiz Hüseyin Baş ile ülkenin umudu olmaya, çözümsüzlük ve ümitsizlikten başta gençler olmak üzere tüm yurttaşlarımızı kurtarmaya kararlıyız" dedi.

"Hüseyin Baş, Türkiye'yi darboğazdan kurtaracak tek liderdir"

Türkiye'deki köhnemiş düzene format atıp, gençleri ülkeyi yönetecek makamlara taşıyacak olan partimize güvenin. Çünkü biz de gençliğimize ve gençlerimize güveniyoruz. Endişeye mahal yok, gençler halleder" dedi.

Derya " https://btp.org.tr/uyelik.html linkine tıklayarak partimize üye olabilirsiniz"dedi.




 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr