HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Gaziler Derneği Besim Ataş’a başarılar diledi

Bozyazı Gaziler Derneği Başkanı Ali Şen Bağımsız Türkiye Partisi Bozyazı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Besim Ataş'a başarılar diledi.
23.01.2024 15:03
Gaziler Derneği Besim Ataş’a başarılar diledi
Gaziler Derneği Besim Ataş’a başarılar diledi
Bozyazı Gaziler Derneği Başkanı Ali Şen Bağımsız Türkiye Partisi Bozyazı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başarılar diledi.

Şen,"Başkan adayınız Besim Ataş beye başarılar dilerim. Adayınız düsrüt ve duruşu olan bir kişi. İnşallah herşey gönlünüzce olur" dedi.

Gazilerimize ve şehitlerimize minnettarız
Besim Ataş'ta,""Önce Halk, Bozyazı için çalışacağım" diyerek "Bugün rahatça huzur içinde yaşıyorsak şehirlerimiz ve gazilerimiz sayesinde yaşıyoruz. Hepsine tek tek minnettarız. saygı, hürmet ve rahmetle anıyorum."dedi.

Ataş, Gaziler Derneği Başkanı Ali Şen'e; "Nazik ve ince düşünerek bizleri ziyaretiniz fazlasıyla menun etmiştir. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederi"dedi.

Ziyarette hazır bulunan Bozyazı BTP İlçe Başkanı Hasan çetin'de ziyaretleri için Şen'e teşekkür etti.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr