HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Bozyazı halkına teşekkür ederiz


Salih Derya Bozyazı halkına teşekkür ederek,başkanlığı kazanan Çetinkaya'yı ve tüm başkann adaylarını tebrik etti.
03.04.2024 17:21
Bozyazı halkına teşekkür ederiz
Bozyazı halkına teşekkür ederiz
Bağımsız Türkiye Partisi Bozyazı Başkan Vekili ve seçimlerde Bozyazı Meclis üyesi adayı olan Salih Derya, Bozyazı halkına teşekkür ederek, Başkan Mustafa Çetinkaya'yı ve tüm adayları tebrik etti ve başarılar diledi.

Halkımızın her daim hizmetinde olmaya devam edeceğiz
Derya,"Bozyazı halkını tek tek gezip, ellerini sıktık. Hepsinin gönlünü almaya çalıştık. Hep güler yüzle karşılandık. Yerel seçimlerde Adayımız belli bir oy alarak yarışı tamamladı. Bize oy veren vermeyen bütün Bozyazılı hemşerilerimize teşekkür ederiz. Bu demokratik bir yarıştır. Halkımız kimi ön görürse onu seçer, halkımızın kararına saygımız sonsuzdur. Her daim Bozyazı halkının hizmet etmeye devam edeceğiz."dedi.

Adayları ve Başkan Seçilen Çetinkaya'yı tebrik ederim
Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkan Vekili Salih Derya, "bütün adaylar çok iyi mücadele etti. Hepsini tek tek tebrik ederim. Başkan seçilen Mustafa Çetinkaya'yı da tebrik eder, görevinde başarılar dilerim. Bozyazı için elimizden bir şeyler gelirse her daim destekçisi olacağımızda altını çizerim."dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr