HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 MAYIS 2024, PAZAR

Anamur fuarda tanıtıldı

Anamur Belediyesi fuarda Anamur'u tanıttı.Stand ziyeretçileri ağırlarken, halk oyunları ekipleri büyük ilgi gördü.
05.03.2022 18:10
Anamur fuarda tanıtıldı
Anamur fuarda tanıtıldı
Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen Travelexpo 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılan Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Anamur'u tanıttı.

Fuar süresince standı ilgi gören Anamur son gün sergilenen halk oyunları ile fuarın ilgi odağı oldu. Ziyaretçilere muz ikram edilirken, ziyaretçilerle tek tek ilgilenildi.


Anamur fuarda tanıtıldı

Fuarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, "Bu yıl 5.'si düzenlenen Travelexpo Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın Anamur'un tanıtımı açısından çok önemli bir organizasyon olduğunu belirten Kılınç sözlerine, "Bütün Türkiye'de Muzun Başkenti olarak tanınan ilçemiz Anamur'un, uluslararası alanda tanıtımını yapmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimizin fuara katılımını sağladık. Fuar süresince halk oyunları ekibimiz yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Ayrıca standımızı ziyaret eden binlerce misafirimize 5 tonun üzerinde Anamur muzu, yer fıstığı, kumkuat ve içerisinde ilçemizin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtan broşürler ve hediyelik eşyalar bulunan çantalar dağıttık."diye ekledi.


Anamur fuarda tanıtıldı

Başkan Kılınç, "Travelexpo 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın en gözde standı Anamur Belediyesi'nin standıydı. İlçemizin uluslararası alanda tanıtılmasına katkı sağlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimize ve ziyaretleri ile bizi yalnız bırakmayan yerli ve yabancı misafirlerimize teşekkür ediyorum. Doğa, tarih ve kültür kenti Anamur'u her alanda tanıtmaya devam edeceğiz." dedi.

Anamur fuarda tanıtıldı

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr