HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 25 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Büyük Komutan Atatürk ve Şehitlerimizi rahmetle anıyorum

Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu 30 Ağustos dolayısı ile yayınladığı mesajında, "Büyük  Komutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. " dedi.
30.08.2022 15:07
Büyük Komutan Atatürk ve Şehitlerimizi rahmetle anıyorum
Büyük Komutan Atatürk ve Şehitlerimizi rahmetle anıyorum
Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu yayınladığı mesajda Zafer Bayramını kutladı.

Kaymakam, "Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kazandığı Büyük Zaferin 100. yıldönümünü kutlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. " diyerek şöyle devam etti; "26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur." Dedi.

Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, "Büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. " dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr