HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 25 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Kaymakam Kalkan’dan İstiklal Marşı mesajı

Bozyazı Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü mesajı yayınladı.
11.03.2022 16:50
Kaymakam Kalkan’dan İstiklal Marşı mesajı
Kaymakam Kalkan’dan İstiklal Marşı mesajı
Kaymakam Kalkan mesajında,"Mehmet Akif ERSOY tarafından kaleme alınan İstiklal Marşımız, milli mücadele ruhunu ve Türk milletinin vatan sevgisini en güzel biçimde anlatmış, en zor ve çetin dönemlerde milletimize ilham kaynağı olmuştur.

Vatan sevgisi ile her türlü yokluğa rağmen azimle, inançla, büyük fedakarlıklarla yürütülen; İstiklal Mücadelemizin sembolü olan ve Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük savaşını ölümsüzleştiren İstiklal Marşımız 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 101 yıl önce bugün kabul edilmiştir."dedi.

Kalkan, "İstiklal Marşımızı bizlere hediye eden "Milli Şairimiz" Mehmet Akif ERSOY başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, rahmet ve minnetle anıyorum."dedi.






 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr